2023

In 2022 zijn geen sponsoracties opgezet. In 2022 is in totaal € 22.226 uitgegeven aan de volgende projecten:

Nepal
Via 6 Degrees Academy for Women is een donatie gedaan aan een duurzame papierfabriek in Chitwan, Nepal. 6 Degrees Academy for Women is een empowermentplatform dat zich richt op het versterken van vrouwen op professioneel gebied. Het biedt een breed scala aan educatieve programma's, workshops en coaching om vrouwen te ondersteunen bij het ontwikkelen van vaardigheden, het vergroten van zelfvertrouwen en het bevorderen van leiderschap. Met aandacht voor diverse vakgebieden en ondernemerschap, streeft de academie ernaar vrouwen te helpen hun carrièredoelen te bereiken en hun potentieel volledig te benutten. Door middel van netwerkmogelijkheden en mentoring creëert 6 Degrees Academy for Women een sterke gemeenschap van vrouwelijke professionals, waarbij het samenbrengen van vrouwen centraal staat.

Nepal
Stichting Hadwil Foundation heeft de studie van een student uit Nepal gesponsord.  Hij is een doctoraatsstudent in Sociale en Culturele Analyse aan de Concordia University in Montréal. Zijn onderzoeksinteresse bevinden zich op het gebied van politieke antropologie, milieupolitiek, infrastructuurontwikkeling, geopolitiek en natuurlijke hulpbronnenwinning in de Himalaya-regio's. In zijn onderzoek zal hij de complexiteit onderzoeken tussen infrastructuurontwikkeling, milieupolitiek en de winning van zand en rivierbeddingen in het nieuwe (geo)politieke terrein van Nepal.

Tanzania
Stichting Hadwil Foundation heeft een bijdrage geleverd aan vakonderwijs als basis voor een zelfredzaam bestaan via Stichting Dienstencentrum Gered Gereedschap.

Stichting Dienstencentrum Gered Gereedschap is een organisatie die zich inzet voor het herstellen, opknappen en doneren van gereedschap aan ontwikkelingslanden. Met als missie het ondersteunen van vakmensen in deze landen, biedt de stichting hen de middelen om zelfvoorzienend te worden en economische groei te stimuleren. Het ingezamelde gereedschap wordt gerepareerd en klaargemaakt voor hergebruik door een team van vrijwilligers. Door gereedschap een tweede leven te geven, draagt de stichting bij aan duurzaamheid en het verminderen van afval. Stichting Dienstencentrum Gered Gereedschap vervult een belangrijke rol in het bevorderen van vakmanschap en het verbeteren van de levensomstandigheden in ontwikkelingslanden.

Er zijn in Nederland de volgende donaties gedaan:

Golfpark de Haenen
De Veteranen Open Golfdag bij de Haenen in Teteringen is een speciaal evenement dat eer betoont aan veteranen en hen de gelegenheid biedt om samen te komen, te golfen en te genieten van een dag vol kameraadschap en sportiviteit.

Dit bijzondere evenement wordt georganiseerd op Golfclub de Haenen, waar veteranen uit verschillende achtergronden samenkomen om hun liefde voor golf te delen en te verbinden met gelijkgestemde individuen. Het is een dag waarop veteranen kunnen ontspannen, plezier hebben en herinneringen delen, terwijl ze genieten van de prachtige golfbaan en de uitdagende holes.

Genootschap Grote Kerk
De Stichting fundeert de positie van de Grote Kerk als dé Nassaukerk op de erfenis en het gedachtengoed van de Nassau's. De Nassau's benadrukten met de bouw van de Grote Kerk (en het kasteel van Breda) hun dynastieke zelfbewustzijn. Grandeur, decorum en koninklijke kwaliteit zijn begrippen die de unieke positie van de Grote Kerk onderstrepen. De Stichting wil die kwaliteit ook vandaag benadrukken en vertalen naar actuele thema's.

Stichting Kiwanis Evenementen
Stichting Kiwanis Evenementen Tilburg organiseert jaarlijks diverse evenementen om geld in te zamelen voor lokale goede doelen. Hun activiteiten brengen mensen samen, creëren plezierige ervaringen en dragen bij aan een betere samenleving. Met een toegewijd team van vrijwilligers streven ze ernaar om bewustzijn te creëren en betrokkenheid te bevorderen bij maatschappelijke kwesties. De opbrengsten van de evenementen worden effectief en doelgericht ingezet om positieve verandering te bewerkstelligen. Stichting Kiwanis Evenementen Tilburg is een waardevolle schakel in het ondersteunen van lokale goede doelen en het verbeteren van de levens van anderen.

Park Haenenveld, Teteringen
Via de Dorpsraad Teteringen heeft Stichting Hadwil Foundation een mozaïkbank gedoneerd aan park Haenenveld. Park Haenenveld in Teteringen is een prachtig groen park dat een oase van rust biedt. Het park heeft diverse wandel- en fietspaden die bezoekers uitnodigen om te genieten van de natuurlijke schoonheid. Met groene grasvelden, bloemrijke weiden en bosgebieden is er voor elk wat wils. Het park is perfect voor ontspanning, picknicks en recreatieve activiteiten. Het biedt ook speelvoorzieningen voor kinderen, waardoor het een populaire bestemming is voor gezinnen. Park Haenenveld is een waardevolle groene ruimte in Teteringen waar mensen kunnen ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en kunnen genieten van de prachtige natuurlijke omgeving.