2011

Er zijn geen sponsoracties opgezet. In 2011 is in totaal € 16.200 uitgegeven aan de volgende projecten.

Myanmar
Aan de Stichting World Child Care te Veghel is een bijdrage geschonken voor de verbetering van het onderwijs en de levensomstandigheden voor de weeskinderen op de PDO High School in de stad Mandalay.

Zuid-Afrika
Aan de Stichting HomePlan is een donatie gedaan voor de aidswezen in Zuid-Afrika. In Hlabisa zijn veel kinderen wees en wonen ze noodgedwongen bij hun grootouders of zelfs alleen in kleine en bouwvallige hutten. Momenteel worden er huizen gebouwd voor deze kinderen.

Ghana
Aan de Stichting Trinity Ghana Projects is een donatie geschonken. De kleinschalige stichting biedt schoolvoorzieningen aan minder bedeelde kinderen in Ghana. Denk daarbij aan een schooluniform, tekstboeken, ziektekostenverzekeringen en dergelijke. Zij streven naar blijvende verbeteringen door de kinderen hun gehele schoolcarrière te blijven ondersteunen.

Nederland
Stichting Keyserkinderen organiseert vakantieweken voor kansarme kinderen. De bedoeling hiervan is dat de kinderen ervaren dat een ander leven mogelijk is dan een leven van geweld, trauma’s en andere ellende. Daarnaast wordt ondersteuning geboden aan scholen van de kinderen in de vorm van materialen of geld.

Ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van Remmers Bouwgroep is een donatie gedaan aan de volgende goede doelen: Johan Stekelenburg Stichting (Tilburg), Stichting Los Niños (Tilburg) en Stichting KiKa (Utrecht).

Aan Stichting Kinderoncologische Vakantiekampen (SKOV) is een donatie gedaan ten behoeve van "ZieZoZomerZooi". SKOV zet zich in om kinderen met kanker gewoon een leuke vakantieweek of fijne dag te geven.