2010

Er zijn geen sponsoracties opgezet. In 2010 is in totaal € 22.661 uitgegeven aan de volgende projecten.

India
Aan de Stichting Jabalpur India te Tilburg is een bijdrage geschonken voor de bouw van een boarding (internaat) voor jongens in Haratola te India. Door dit soort sponsoring wordt op een structurele manier een bijdrage geleverd aan de verbetering van het onderwijs en opvang van kinderen uit de allerarmste gezinnen in het Bisdom Jabalpur.  

Ghana
Met onze bijdrage is het mogelijk gemaakt dat mevrouw J. Stalpers als vrijwilligster voor de stichting Projects Abroad van het project 'Helping Hands' in het dorpje Mamfe in Akuepem Hills te Ghana zal gaan werken. Daarnaast wordt een bijdrage verleend aan het opknappen van Orphanage & Neddly Centre Mount Zion Foster Home, een weeshuis voor verstandelijk gehandicapte kinderen te Mamfe Akuapem Hills.

Guatemala
Stichting Los Niños is een officiële Nederlandse stichting die, sinds 2002, projecten opzet en ondersteunt in Guatemala. De projecten zijn gericht op educatie en, in bredere zin, op het vergroten van de zelfstandigheid en zelfredzaamheid van de armste kinderen en hun families.

Kenia
Stichting Kibandaongo heeft als doelstelling het Medisch centrum in Kibandaongo Kenia, financieel en materieel zo te ondersteunen dat het Medisch centrum op een doelmatige, kwalitatieve en hygiënische wijze gerund kan worden, in de breedst mogelijke zin en dat voor alle mensen in het gebied Kibandaongo de medische voorzieningen bereikbaar zijn. Tevens de bevolking van Kibandaongo ondersteunen bij noodzakelijke voorzieningen. Zodat de kwaliteit van leven verbetert.

Nederland
De Stichting Vrienden van Zorghoeve "Ora et Labora" schenkt geen geld aan de zorghoeve.
Wij willen middelen beschikbaar stellen voor de clienten van Zorghoeve Ora et Labora, om in de dagelijkse opvang de gasten verschillende activiteiten te kunnen laten doen.

Ter gelegenheid van het afscheid van de heer Ad Gruijters is een donatie gedaan aan een hospice in Waalwijk dat zich bezighoudt met palliatieve zorg.