2012

Er zijn geen sponsoracties opgezet. In 2012 is in totaal € 19.025 uitgegeven aan de volgende projecten.

Democratische Republiek Congo
Aan de stichting Tools To Work is een bijdrage geschonken voor hun SRDA-project. Stichting Tools to Work levert voornamelijk in Afrika aan verschillende kleinschalige projecten gereviseerde tweedehands kwaliteitsgoederen. Hierdoor zijn mensen in staat om zelf duurzaam inkomen te verdienen of goed onderwijs te krijgen

Togo
De stichting Sunshine for Africa put uit alle mogelijke bronnen om de lokale economie in Togo vooruit te helpen. Zij ontwikkelen en verkopen innovatieve en succesvolle producten, creëren banen en afgeleide werkgelegenheid, ondersteunen andere ondernemingen, geven gericht scholing en bieden tijdelijk ook voedselhulp.

Nederland
Aan Stichting Kinderoncologische Vakantiekampen (SKOV) is een donatie gedaan ten behoeve van "ZieZoZomerZooi". SKOV zet zich in om kinderen met kanker gewoon een leuke vakantieweek of fijne dag te geven.

Stichting Lions Club Tilburg "Regte Heide"  heeft in 2012 een bijdrage geleverd aan de verbouwing van het Inloophuis Midden-Brabant in Tilburg. Het Inloophuis is in 2012 geopend en vormt een ontmoetingsplek voor kankerpatienten en hun naasten. Daarnaast is zijn de praktijklokalen van een school in Same ingericht.

Stichting KanjerGuusje ondersteunt de zorg voor kinderen met kanker en hun naasten. De stichting is opgericht in november 2011 ter nagedachtenis aan Guusje van Gorp. Haar vader schreef een boek over haar ziekteperiode.