2009

Er zijn geen sponsoracties opgezet. In 2009 is in totaal € 17.050,-  uitgegeven aan de volgende projecten.

India
Aan de Stichting Jabalpur India te Tilburg is een bijdrage geschonken voor de bouw van een boarding (internaat) voor jongens in Haratola te India. Door dit soort sponsoring wordt op een structurele manier een bijdrage geleverd aan de verbetering van het onderwijs en opvang van kinderen uit de allerarmste gezinnen in het Bisdom Jabalpur. 

Zuid Afrika
Aan de stichting Breadline Africa is een bijdrage geschonken voor de ombouw van oude stalen zeecontainers tot kleine werkplaatsen/ winkels in de sloppenwijken bij o.a. Kaapstad. Dit om de kleinschalige bedrijvigheid in de sloppenwijk te bevorderen.

Sri Lanka
Aan de Stichting Kinderhulp Sri Lanka te Kaatsheuvel is een bijdrage geschonken voor de bouw van 3 huisjes en ten bate van het vervolgonderwijs op de Technische School (vocational Training Center ) te Kalatara

Cambodja
Ter gelegenheid van het afscheid van de heer G. Müller is een donatie gedaan t.b.v. een Combodjaans tehuis voor de opvang van wees- en straatkinderen (Cofco) in Siem Reap.

Kenia
Sponsoring van de benefietvoorstelling van de Stichting Good News Centres te Berlicum ten bate van de sloppenwijkkinderen in het Goed Nieuws Centrum (weeshuis) te Nairobi.

Ghana
Met onze bijdrage is het mogelijk gemaakt dat Mevr. J. Stalpers als vrijwilligster voor de stichting Projects Abroad van het project ‘Helping Hands’ in het dorpje Mamfe in Akuepem Hills te Ghana zal gaan werken. Daarnaast wordt een bijdrage verleend aan het opknappen van Orphanage & Neddly Centre Mount Zion Foster Home, een weeshuis voor verstandelijk gehandicapte kinderen te Mamfe Akuapem Hills.

Nederland
Ter gelegenheid van het afscheid van de heer M. van Dulmen is een donatie gedaan aan zijn ondersteuning van 3 medewerkers van Bouwbedrijf Pennings te Rosmalen, welke door een noodlottig ongeval bij een bouwproject te Hendrik Ido Ambacht ernstig gewond zijn geraakt.