2014

In 2014 zijn geen sponsoracties opgezet. In 2014 is in totaal € 24.379 uitgegeven aan de volgende projecten.

Kenia
Aan de Stichting Ondersteuning Kitale is een donatie gedaan die de bouw van diverse personeelswoningen bij het Andersen Medical Centre in Kitale Kenia mogelijk maakt. De kliniek wordt geleid door Bea Andersen, zij leidt ook de Mount Elgon Trust, die onder andere verantwoordelijk is voor het opzetten en realiseren van medische projecten in de regio.

Nepal
Aan het privé-initiatief "Kookzonderrook" uit Drunen is een donatie gedaan die het mogelijk maakt een nieuwe gezondheidspost te bouwen voor de bewoners van de VDC Chaukidanda, een afgelegen groep dorpen in het Nepalese Himalayagebergte. Kookzonderrook houdt zich sinds 2008 in deze VDC bezig met het fysiek faciliteren van activiteiten en initiatieven die de gezondheid en de gezondheidsvoorzieningen verbeteren en het onderwijs aantrekkelijker en moderner maken.

Burkina Faso
Aan de Stichting Balemans, opgezet door de inmiddels overleden pater Frans Balemans, is een donatie gedaan. Het doel van de stichting is het innen van geld voor het Missie- en Ontwikkelingswerk in Burkina Faso.

India
Stichting Jabalpur India is in 2002 opgericht met als doel ondersteuning te bieden aan diverse onderwijscentra in en rond de miljoenen stad Jabalpur in de deelstaat Madhya Pradesh (centraal India). Kinderen uit Indiase tribal-gezinnen (de oorspronkelijke inheemse bevolking) krijgen hier een kans om onderwijs te volgen waardoor zij een zelfstandig en enigszins onafhankelijk bestaan kunnen opbouwen. "Emancipatie door educatie" is daarom het motto van de Stichting.

Nederland
Het Grote Kerk Dinner Concert is een jaarlijks terugkerende activiteit van de Stichting Grote of Onze Lieve Vrouwe Kerk. Het doel van de avond is het werven van fondsen voor de restauratie en het onderhoud van de Grote Kerk te Breda.